Home Demo en youtube Biografie Foto's Nieuws Boekingen

Shanna werd in 1985 geboren als jongste van 5 kinderen in een zeer muzikale familie.
Al op jonge leeftijd ontdekte zij haar liefde voor zingen en haar zangtalent werd de basis van bestaan en werk. Zij richtte zich vele jaren op musicalrepertoire en speelde mee in
verschillende musicals. In 2009 werd een CD uitgebracht waarop zij de meest prachtige duetten en solonummers zong met haar beroemde vader
"Ben Cramer".
Door haar werk in de entertainmentbrance, is zij zeer breed georienteerd, zang en toneel, waardoor Shanna zich ontwikkelde als allround artieste.
Zij heeft dan ook als coverzangeres een zeer uitgebreid repertoire voor jong en oud, waarmee een rustig of swingend repertoire kan worden samengesteld geheel naar uw wens en de muziekwensen van uw gasten. Tevens is het mogelijk om Shanna te boeken als gast artieste tijdens een optreden van Ben Cramer of in combinatie met "The Party Pianoshow" waarbij zij live begeleid wordt op een schitterende witte vleugel.  Onderstaand een uiteenzetting van Shanna's activiteiten door de jaren heen.

 

Zoals u in Shanna’s biografie heeft kunnen lezen ontdekte zij al op jonge leeftijd dat zingen en toneelspelen haar gelukkig maakte. Als tiener speelde zij dan ook in korte films, en maakte van musical haar Hobby. Toen zij zich op 18 jarige leeftijd aansloot bij de musical vereniging WestEnd in Hoorn, nam de hobby serieuze vormen aan. Ze zong en speelde in Sweeny Todd, Speelde de rol van Chava in de musical Anatevka, Nam zang en dans op zich in ‘Joseph and the amazing Color Dreamcoat en de Jantjes en vertolkte de rol van Marian Magdalena in de voorstellingen van “Jesus Christ Superstar’.

Door de goede begeleiding en zanglessen van Jorge Verkroost ontwikkelde shanna zich tot een professionele zangeres. Haar prachtige stem werd voor iedereen hoorbaar in de solo’s en duetten die werden vastgelegd op de CD ‘musicals de mooiste’ die in 2008 samen met haar vader (Ben Cramer) werd uitgebracht.

Haar droom kwam uit toen Shanna in 2009 werd aangenomen bij Van Hoorne Theater Producties voor een rol in de musical ‘Hans en Grietje’.

In de jaren daarna genoot ze enorm haar entertainment werk voor producent The Fable Factory in de Efteling en was werkzaam bij verschillende zang en dans evenementen bij Dierenpark Amersfoort. De zanglessen werden voortgezet bij zangdocente Lisa Boray en volgde workshops van Pia Douwes.

Intussen trad shanna op als solozangeres, maar bleek het publiek ook zeer gecharmeerd van de prachtige samenzang van vader en dochter en naast de succesvolle gezamenlijke optredens werd Shanna weer gevraagd een duet op te nemen op de CD ’Thats Life” van Ben Cramer. De TV opnames die hiervan gemaakt zijn worden in oktober 2013 uitgezonden bij Omroep Max.

In Augustus 2013 was Shanna te zien bij The Blind Auditions van The Voice Of Holland.

Dat zij niet werd toegelaten om deel te nemen aan het vervolg van het programma, was geen verassing voor haar. ‘Er kunnen maar weinig mensen toegelaten worden tot de ‘battles’, dus ik zie het niet als een afwijzing. Het was een geweldige ervaring, en ik heb nu weer alle tijd om mijn carrière verder op te bouwen en de nummers te zingen die dicht bij mij staan.’

Shanna gaat vol plezier verder met haar solo optredens en zal veel te zien en te horen zijn op muzikale bijeenkomsten in het hele land en wellicht wel op uw feest.

MENU  

HOME
BOEKINGEN
DEMO'S EN YOUTUBE
BIOGRAFIE
FOTO'S
NIEUWS
 
 
 
Beste  bezoeker,
 
We zijn  blij dat u de weg heeft gevonden naar de website van Shanna Kramer. Met deze zangeres haalt u een stukje topkwaliteit in huis wat uw feest nét even die meerwaarde geeft.  Shanna is te boeken als zangeres voor 1 x 30 minuten of naar wens meerdere sets van divers repertoire. Tevens is het mogelijk een geluidsset mee te boeken.  Bel voor de uitgebreide mogelijkheden naar onderstaand boekingskantoor.

BOEKINGEN SHANNA

Geerling evenementen & artiesten
Kantoor Zaandam
Postbus 1133 - 1500 AC Zaandam
tel; 075 614 74 71 fax; 075 6147472
Kantoor Valkenburg
Cremerstraat 9 - 6301 GD Valkenburg
tel: 043 6010345 Fax: 043 6016252
info@geerling-evenementen.nl
www.geerling-evenementen.nl

  STUUR EEN MAIL !!!

 

 

 
 
 
All Rights Reserved 2013 Geerling-Media   .